TUOTEMERKKIMME

Eri valmistajien laatu- ja mallivalikoimaan perehtyminen voi olla haastavaa. Mukautamme tuotemerkkivalikoimaamme jatkuvasti niin, että se sopii jälleenmyyjillemme. Näin heillä on käytettävissään juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat tuotteet.

Täsmennämme valikoimaamme jatkuvasti sekä omien että edustamiemme huolella valittujen tuotemerkkien avulla. Valikoimamme erottuu sillä, että se on mukautettu markkinoiden tarpeisiin.

pennor-brands1

VASTUULLISUUS – KÄYTÄNNÖLLISYYS

Tuotemerkkimme ovat tärkeä osa asiakassuhdettamme. Olipa kyse omista tuotemerkeistämme tai edustamistamme muiden valmistajien tuotemerkeistä, jälleenmyyjät voivat olla varmoja siitä, että he saavat aina laadukkaita tuotteita. Kehittämällä ja laajentamalla valikoimaamme jatkuvasti sekä valitsemalla ulkoiset toimittajat ja tuotemerkit huolellisesti, pyrimme siihen, että valikoimamme on markkinoiden paras.

Vastuullisuus ja käytännöllisyys ovat avainsanoja!

Sober®

Sober® on Addbrandin oma tuotemerkki. Sober tarjoaa hyvää laatua edulliseen hintaan. Tämä koskee niin kirjekuoria, kantokasseja, roll up -banderolleja, mainoslippuja kuin kyniä. Sober-tuotteita tilatessasi voit olla varma siitä, että tuote on testattu huolellisesti ja täyttää ulkonäköä ja vastuullisuutta koskevat vaatimukset.

Sober_logo_ny

Munken

Munken on tunnettu ja erittäin suosittu ruotsalainen paperi. FSC-sertifioitu, laadukas ja ylellinen paperi. Valmistamme Munken-sarjan kirjekuoret itse. Koska myymme paperia myös painon mukaan, asiakas saa kaikki toimistotarvikkeensa Munkenilta, niin kirjekuoret, käyntikortit kuin kirjepaperit. Saatavana neljä sävyä: Pure (kellertävä), Lynx (luonnonvalkoinen), Polar (valkoinen) ja Kristall (puhtaanvalkoinen).

Munken logo_Rityta 1 kopia

airpoc

Markkinoiden valkoisin ja kestävin kuplapussi.

Kuplapussin muovi on helppo irrottaa vetämällä. Näin sen kierrättäminen on helpompaa kuin muiden vastaavien tuotteiden. Kätevämmät pakkaukset tarkoittavat parempaa logistiikkaa ja enemmän pusseja lavaa kohti. Näiden ominaisuuksien yhdistelmä tekee pussista entistä ympäristöystävällisemmän.

Olemme myös lisänneet paperipinnan valkoisuutta ja tehneet pussista sileämmän, mikä mahdollistaa laadukkaan painatusjäljen.

airpoc_logo_Rityta 1 kopia 3

Adestor

Adestor – etikettipaperi kaikkiin käyttökohteisiin! Kattava sarja etikettipapereita, joissa on päällystämätön, päällystetty tai struktuuripinta.

Adestorin avulla voimme tarjota etikettipaperia useimpiin käyttökohteisiin. Laatikoihin, pulloihin, purkkeihin ja moniin muihin tuotteisiin!

Adestor

Labelmedia

Rei’ittämättömät vakioetiketit, useita malleja, sekä nelikulmaisia että pyöreitä. Saatavana A4-arkilla 100 arkin pakkauksissa. Sopivat erinomaisesti niin tulostimiin kuin digitaalisiin ja offset-koneisiin. Suosikkituote, jonka myynti on kasvanut voimakkaasti ja josta on tullut monien asiakkaidemme vakiovalinta.

labelmedia

Picofilm

Valikoima laadukkaita PET-kalvoja, jotka sopivat useisiin käyttökohteisiin. Saatavana useita pintakäsittelyitä ja grammamääriä, sopivat erinomaisesti tulostamiseen. Sopivat hyvin myös jälkikäsittelyyn muuttuvaa dataa varten.


PicoFilmin ominaisuudet:
• Erinomainen värin- ja kuvantoisto
• Sopii tulostukseen
• Hyvä lämpötilankesto
• Suuri repäisylujuus
• Voidaan kirjoittaa tussilla tai kuulakärkikynällä


PicoFilm on erittäin hyvä materiaalivalinta ruokalistoihin ja käyntikortteihin sekä ulkona käytettäviin tuotteisiin, kuten tageihin ja julisteisiin.

Picofilm-Infotag-blomma

Viking Design

Sarja on suunniteltu niille, jotka haluavat hieman ylellisemmän kirjekuoren. Valmistettu puhtaan valkoisesta paperista, jonka pintapaino on suurempi (120 g). Viking Design on kokovalkoinen ilman harmaata sisäpainatusta. Saatavana sekä irrotettavalla suojanauhalla että kostutettavalla läpällä koneellista kuoritusta varten. Vakiomallin lisäksi sarjaan kuuluu useita neliömalleja.

Viking design

Pro-Design

Uskallamme väittää, että tämä on markkinoiden paras ja valkoisin paperi neliväripainatukseen. Valkoisuuden ja korkean laadun ansiosta PRO-DESIGN on yhä useampien valinta käyttöpaperiksi. Toimii ongelmitta kaikenlaisissa koneissa, erinomainen toisto ja terävät ääriviivat.

pro_design_pallet_of_a4_boxes

Elco Color

Ruotsin värikkäin sarja. Ensiluokkaiset värilliset kirjekuoret, useita kauniita värejä. Sopivat erinomaisesti painettaviksi, useita malleja.

Elco-color

OTA YHTEYTTÄ

Katso kaikki yhteystietomme napsauttamalla oikealla olevaa linkkiä.