om-oss

HELPPO JA TURVALLINEN

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden johtava painotuotteiden ja graafisen materiaalin tukkumyyjä

YRITYKSEMME

Tavoitteemme saavuttamiseksi pyrimme laajentamaan valikoimaamme jatkuvasti niin, että voimme tarjota yhteistyökumppaneillemme yhä enemmän tuotteita. Kuuntelemalla jälleenmyyjiämme ja etsimällä koko ajan sopivia tuotteita markkinoilta varmistamme, että tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti.

Addbrand toimii Bankerydissä (SE), Tukholmassa (SE), Göteborgissa (SE), Drammenissa (NO), Køgessä (DK) ja Vejlessä (DK). Niiden maantieteellinen sijainti on erinomainen, jotta toimitukset saadaan kaikkialle Pohjoismaihin mahdollisimman nopeasti.

map

LIIKEIDEAMME

Tavoitteenamme on toimia graafisten materiaalien välittäjänä Pohjoismaissa tarjoamalla graafisia tuotteita ja palveluita laadukkaasti ja edullisesti.

GRAAFISTEN MATERIAALIEN YHTEYSTAHO

Erittäin tärkeä osa liikeideaamme on se, että emme koskaan myy tuotteitamme suoraan loppuasiakkaalle, vaan toimimme aina jälleenmyyjän kautta. Asiakkaitamme ovat painotalot, profiiliyritykset ja toimistotarvikemyyjät. Määristä riippumatta, sekä painettuna että painamattomana.

om-oss-2

HELPPOA JA HAUSKAA

Tavoitteenamme on tehdä tuotteidemme myynnistä kaikin tavoin helppoa yhteistyökumppaneillemme. Selkeiden yhteydenottotapojen ja hintatietojen sekä markkinoiden parhaan verkkojärjestelmän ansiosta yhteistyö kanssamme on hauskaa ja antoisaa.

om-oss-3

ASIAKAS PÄÄTTÄÄ

Jälleenmyyjämme voivat itse päättää, miten he haluavat tehdä meiltä tilauksen. Tärkeintä on, että se on helppoa ja kätevää. Puhelinsoitto, sähköpostiviesti, tekstiviesti, A-store, Web2print, henkilökohtainen käynti – kaikki tavat sopivat!

om-oss-4

TULEMME LUOKSESI

Käymme asiakkaidemme luona niin usein kuin he haluavat tai lähdemme mukaan käynnille loppuasiakkaan luo. Myös yhteistyökumppanimme ovat aina tervetulleita käymään, yhdessä asiakkaidensa kanssa.

om-oss-5

HISTORIAMME

Yritys aloitti toimintansa vuonna 1991, ja liikevaihto on näiden reilun 25 vuoden aikana kasvanut kolmesta miljoonasta 250 miljoonaan Ruotsin kruunuun. Tavoitteenamme on jatkuva kasvu, minkä uskomme olevan tärkeää sekä oman että asiakkaidemme kehittymisen kannalta. Meille on kuitenkin tärkeää säilyttää tunne siitä, että olemme pieni ja helposti lähestyttävä yritys, joka tarjoaa aina nopeita vastauksia ja luovia ratkaisuja. Aikaisemmin lähes koko toimintamme liittyi kirjekuoriin ja painatuksella varustettuihin kirjekuoriin, mutta nykyisin se kattaa vain reilu puolet tuotannostamme. Koska kirjekuorien käyttö vähenee vuosittain 5–6 prosenttia, olemme laajentaneet toimintamme kattamaan myös toimistotarvikepainon, pakkaukset ja esittelytuotteet, ja tämä laajeneminen jatkuu.

OTA YHTEYTTÄ

Katso kaikki yhteystietomme napsauttamalla oikealla olevaa linkkiä.