liiketoiminta-alueemme

KIRJEKUORET

Addbrand toimittaa kirjekuoria painatuksella tai ilman painotaloille ja jälleenmyyjille kaikkialla Pohjoismaissa. Olemme osa Mayer Kuvert Networkia, joka on Euroopan suurin kirjekuorivalmistaja. Tuotantomme ja logistiikkamme palvelevat tilausmääristä riippumatta niin yhden pakkauksen kuin miljoonan kirjekuoren tilaajia.

180319-7973

SOBER – POHJOISMAIDEN LAAJIN VALIKOIMA

Valmistamamme ja myymämme Sober on Pohjoismaiden laajin valikoima valkoisia peruskirjekuoria, joissa on harmaa sisäpainatus. Seuraamme kysyntää jatkuvasti ja päivitämme valikoimaamme säännöllisesti, jotta voimme lisätä jälleenmyyjiemme kilpailukykyisyyttä. Sober on Joutsenmerkitty peruskirjekuori, joka toimitetaan laatikoissa käsittelyn helpottamiseksi.

Sober-kuvert-1

KIRJEKUORET PAINATUKSELLA

Addbrandilla on Pohjoismaiden moderneimpiin kuuluva kirjekuoripaino, joka on myös Joutsenmerkitty. Käytössämme ovat 1–4 PMS ja CMYK sekä kaikkein nopeimmat ja moderneimmat painokoneet. Sarjan koolla ei ole merkitystä. Jälleenmyyjämme toimittavat kaiken kokoiset tilaukset.

EDUT:

  • Paljon koneita = suuri joustavuus
  • Sekä offset- että digitaalikoneet = kaikki koot ja painomäärät
  • Joutsenmerkki

ERIKOISTUOTANTO

Joskus asiakkailla on perusvalikoimasta poikkeavia erikoistoiveita esimerkiksi mallin, laadun ja kirjekuoren ikkunan osalta. Silloin valmistamme tuotteet asiakkaan ohjeen mukaan. Erikoistuotantomme on moderni ja erittäin kilpailukykyinen. Varmistamme, että asiakkaamme saavat haluamansa tuotteet niiden määrästä riippumatta.

Suurissa, satojen tuhansien tai miljoonien kirjekuorten sarjoissa valmistamme ja painamme kirjekuoret samalla kerralla jossakin tehtaassamme. Tämä on joustavaa tuotantoa.

tjanst-4

KIRJEKUORET KULUTTAJAPAKKAUKSISSA

Meillä on laaja valikoima kirjekuoria ja pusseja kuluttajapakkauksissa. Valikoimaan kuuluu niin vakiomallisia kirjekuoria kuin näytepakkauksia, kuplapusseja ja pehmustettuja pusseja.

Sober-konsumentförpackade-kuvert-2

KUORITUS

Autamme koko tuotannossa asiakkaidenne lähetysten osalta. Palvelumme kattavat kaiken aina kirjekuoren ja kirjeen painatuksesta tuotteiden toimittamiseen jakelijalle saakka. Kuoritamme ja painamme osoitteet moderneilla koneillamme ja varmistamme sen jälkeen, että lähetys toimitetaan jakelijalle haluttuun aikaan.

Kuverteringsmaskinen

OTA YHTEYTTÄ

Katso kaikki yhteystietomme napsauttamalla oikealla olevaa linkkiä.