LOGISTIIKKA

Tehokas ja ketterä logistiikka on olennaisen tärkeää riippumatta siitä, millaisten jälleenmyyjien kanssa työskentelemme. Painotalo tarvitsee nopeat toimitukset, jotta tuotanto pysyy vauhdissa. Profiiliyritys haluaa löytää parhaat profiiliratkaisut loppuasiakkailleen, ja toimistotarvikemyymälä edellyttää oikeanlaisia pakkauksia ja merkintöjä.

Modernissa logistiikka- ja varastojärjestelmässämme, joka on suunniteltu erityisesti yhteistyökumppaneitamme ajatellen, keskitymme aina asiakkaidemme etuun!

om-oss-4

TOIMITUKSET

Addbrandin päävarasto sijaitsee Ruotsissa Bankerydissä. Maantieteellinen sijainti on erinomainen, jotta toimitukset saadaan kaikkialle mahdollisimman nopeasti. Kaikki varastotuotteita ja painamattomia papereita ja kirjekuoria koskevat tilaukset, jotka tehdään klo 14.30 mennessä, toimitetaan samana päivänä.

Lagret-6-an

VARASTO

Autamme asiakkaittesi painettujen materiaalien varastonhallinnassa. Asiakkaasi voivat tehdä toimituspyynnön puolen vuoden tai koko vuoden tilausmäärästä. Tarvittaessa huolehdimme myös varastosaldon seurannasta ja varmistamme, että tuotteet eivät pääse loppumaan. Voit tehdä toimituspyynnön ja seurata varastosaldoa A-Store-verkkokaupassamme, tai loppuasiakas voi tehdä toimituspyynnön suoraan Web2print-palvelussa.

EDUT:

  • Alhaisempi kappalehinta
  • Painotuotteita aina varastossa
  • Menekin seuranta

OTA YHTEYTTÄ

Katso kaikki yhteystietomme napsauttamalla oikealla olevaa linkkiä.