liiketoiminta-alueemme

Toimisto ja paperit

Paperien, etikettien ja itsekiinnittyvien arkkien edustajana vastaamme kaikenlaisiin tarpeisiin aina yksinkertaisista tuotteista erikoistuotteisiin saakka.

Omissa painohalleissamme painamme jälleenmyyjillemme muun muassa kirjepapereita, muistilehtiötä, luentolehtiöitä, käyntikortteja ja kyniä.

tjanst-2

PAPERITARVIKKEIDEN TUKKUMYYJÄ

Olemme muokanneet valikoimamme sopivaksi niin suurille kuin pienille painotaloille. Tarjoamme sopivan mallin ja oikean määrän, jolloin vältät suuret varastomäärät.

Munken-lager

LEHTIÖT

Olemme Pohjoismaiden johtava painettujen lehtiöiden toimittaja. Uskomme tämän olevan monen vuoden kokemukseen perustuvan joustavuutemme ansiota. Määrästä, mallista ja sivujen määrästä riippumatta voit aina olla varma siitä, että toimitamme laadukkaita tuotteita.

Valmistamme niin perinteisiä liimattuja muistilehtiöitä kuin kierresidottuja luentolehtiöitä ja vihkoja kaikkia toimitusmääriä.

kollegieblock

KYNÄT

Saatavana on myös yrityksemme oma ja pidetty kynävalikoima. Muste- ja lyijytäytekyniä useissa väreissä. Suositut ja laadukkaat mainoskynät, joilla on hyvä kirjoittaa ja jotka voidaan toimittaa yhdessä lehtiöiden, käyntikorttien ja tapahtuman esitysmateriaalien kanssa.

Lisäksi yhteistyömme kautta meillä on oikeudet painaa ja toimittaa useita Ballografin ja Pilotin suosittuja kynämalleja.

pennor

ESITTELYMATERIAALIT

Kehitämme jatkuvasti arkkipainoamme, jotta voimme tarjota jälleenmyyjillemme parhaat edellytykset esittelymateriaalin myymiseen. Useiden koneiden ja työntekijöiden korkean osaamisen ansiosta voimme auttaa niin pienissä kuin suurissa tilausmäärissä.

  • Esitteet
  • Kuvastot
  • Mainoslehtiset ja esitteet
om-oss-slider-2

KÄYNTI- JA KIRJEKORTIT

Olemme Pohjoismaiden suurin käynti- ja kirjekorttien toimittaja. Olemme panostaneet paino- ja jälkikäsittelylaitteistoon, jotta voimme palvella niin suuria kuin pieniä asiakkaita. Web2print tekee tarjonnastamme vertaansa vailla olevan.

visitkort-stack1

OTA YHTEYTTÄ

Katso kaikki yhteystietomme napsauttamalla oikealla olevaa linkkiä.